Κατηγορίες

ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ELEGANT 6 Lt KOALA

-8% ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ELEGANT  6 Lt KOALA Κάδοι Απορριμμάτων Αυτόματοι ειδη γραφειου, αναλωσιμα, γραφικη υλη - paperless.gr
Κατασκευαστής: VARIOUS
Κωδικός Προϊόντος: 101306
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
70,58€ 65,00€ ΜΕ Φ.Π.Α. 52,42€ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι

Αυτόματος Κάδος με φωτοκύτταρο Elegant Koala 6lt

Κάδος απορριμμάτων INOX μεταλλικός αυτόματος με αισθητήρα τρίτης γενιάς που εξασφαλίζει τη μακροβιότερη και άψογη λειτουργία του.

Καθώς το χέρι σας ή τα απορρίματα βρεθούν σε ακτίνα δεκαπέντε εκατοστών από τον υπέρυθρο αισθητήρα στη κορυφή του κάδου, το κάλυμμα θα ανοίξει αυτόματα και θα παραμείνει ανοιχτό εάν το χέρι σας ή τα απορρίμματα συνεχίζουν να βρίσκονται σε ακτίνα δεκαπέντε εκατοστών. Τρία δευτερόλεπτα μετά τη απομάκρυνση του χεριού σας, το κάλυμμα θα κλείσει αυτόματα.

Στη κορυφή του κάδου και εμπρός από το κάλυμμα υπάρχουν διακόπτες Open/Close όπως και διακόπτης χειροκίνητης λειτουργίας που μπορείτε να επιλέξετε σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενης συνεχής ρίψης απορριμμάτων ή αερισμό ή καθαρισμό του κάδου.

Τέλος όταν ο υπέρυθρος αισθητήρας δίνει κίτρινη ένδειξη αντί για κόκκινη τότε οι μπαταρίες χρειάζονται αντικατάσταση. Στη πίσω πλευρά του κάδου υπάρχει διακόπτης ON/OFF έναρξης/παύσης λειτουργίας 0/Ι.

  • Ανοξείδωτος, Στιβαρή ΙΝΟΧ κατασκευή.

  • Διαστάσεις : διαμέτρος 25,1 εκ. x ύψος 25,5 εκ.

  • Λειτουργία : 4 τεμάχια "AA" μπαταρίες (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ).

  • Χρόνος διάρκειας μπαταριών : 3-6 μήνες.

  • Εσωτερικός πλαστικός αποσπώμενος κάδος.

  • Όγκος : 6 lt.​

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για να καθαρίσετε τον κάδο απλά σκουπίστε με ένα υγρό πανί, μη πλένετε με νερό το κάλυμμά του διότι υπάρχουν ηλεκτρονικά μέρη. Μην εμποδίζετε το κάλυμμα του κάδου κατά τη διάρκεια του ανοίγματος.

Αλλάζετε τις μπαταρίες όταν είναι απαραίτητο ώστε να μην υπάρξει διαρροή υγρών αφού θέσετε το κάδο στη θέση Off. *Επιλέγοντας επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αποφεύγετε την έκθεση του καλύμματος (υπέρυθρο) στην ηλιακή ακτινοβολία.

Ο κάδος καλύπτεται από εγγύηση 1 έτους (εκτός βανδαλισμού) με την προυπόθεση τήρησης των παραπάνω.