Σχετικά με μας

Αγαπητοί φίλοι - συνεργάτες,

 

Η Paperless? είναι μαζί σας εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και όλα δείχνουν ότι έχει εδραιώσει τις σχέσεις της με τους συνεργάτες της που αυξάνονται με σταθερούς ρυθμούς. ‘Oλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το πλεονέκτημα της «μικρής» ομάδας, το οποίο είναι βέβαια η πραγματικά προσωπική σχέση και αμεσότητα στην κάλυψη των απαιτήσεων σας.

 

Η Paperless? είναι από τις παλαιότερες εταιρείες πώλησης χονδρικής και λιανικής στην Ανατολική Αττική.

 

Στη Paperless? θα βρείτε επώνυμα είδη που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε σε ανταγωνιστικές τιμές για χονδρική και λιανική!

 

Χιλιάδες επιλεγμένα προϊόντα για το γραφείο σας που θα καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και επιλέξτε είδη γραφείου, αρχειοθέτησης, χαρτιά εκτυπώσεων, είδη παρουσίασης και επικοινωνίας και μεγάλη ποικιλία μελανιών inkjet & toner laser εκτυπωτών, γνήσια και συμβατά.

 

Όλα από επώνυμες εταιρίες. Όλα στη καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Όλα για το γραφείο σας στη Paperless?

 

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, σαφώς ανταγωνιστική σε αυτό το χώρο της αγοράς, έχει επιλεγεί με βάση την άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.

 

Διακεκριμένες εταιρίες όπως: Esselte, Stabilo, Leitz, Rexel, Xerox, Bic, Pilot, 3M, Pelikan, Lion, SΑΧ, Τυποτράστ, Dataline, Dymo, Herma, UHU, Parker, Waterman, Aurora, Toshiba, Intel, Lexmark, HP, Canon, Microsoft, Maxell, Samsung, TDK, LG κ.α. έχουν εμπιστευτεί στην Paperless?, τη διάθεση των προϊόντων τους, έχοντας διαπιστώσει τη σωστή υποστήριξή τους.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Paperless?