Τρόποι - Κόστος Αποστολής

Τρόποι αποστολής

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών & Προαστίων: (Δείτε το χάρτη)

        α) Με φορτηγό της εταιρίας ή ACS courier.

        β) Παραλαβή από το κατάστημά μας, Κυκλάδων 97, Γέρακας Αττικής. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.)

2. Παραγγελίες Υπολοίπου Νομού Αττικής:

        α) Εταιρία ACS courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.)

        β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

        γ) Παραλαβή από το κατάστημά μας, Κυκλάδων 97, Γέρακας Αττικής. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.)

3. Παραγγελίες εκτός Νομού Αττικής:

        α) Εταιρία ACS courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.)

        β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

 

Κόστος αποστολής

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών & Προαστίων: (Δείτε το χάρτη)

        α) Παραγγελίες αξίας 90,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και άνω, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.

        β) Παραγγελίες μικρότερης αξίας (κάτω απο 90,00€€€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ), κόστος αποστολής 4,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

            Κόστος αντικαταβολής 3,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

2. Παραγγελίες εκτός Νομού Αττικής και Υπολοίπου Νομού Αττικής:

        α) Παραγγελίες που αφορούν αντικείμενα έως 2 κιλά βάρος με τον ανάλογο όγκο αποστέλλονται με ACS courier.

            Κόστος αποστολής με courier 7,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ), (για δέματα έως 2 κιλά με τον ανάλογο όγκο - Εξαιρούνται οι περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες απο την ACS courier.)

           Κόστος αντικαταβολής με courier ACS 3,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

       β) Παραγγελίες που αφορούν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα ( όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) σας συμφέρει η αποστολή με μεταφορική εταιρία καθώς το κόστος αποστολής      επιβαρύνει το παραλήπτη. Σε αποστολές με μεταφορική εταιρία δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να κάνετε την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ή να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό στις συνεργαζόμενες τράπεζες, που εμφανίζονται στη ανάλογη επιλογή του τρόπου πληρωμής. Μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των δεμάτων. ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

3. Για συνολικές αγορές άνω των 200,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να κάνετε την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ή να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό στις συνεργαζόμενες τράπεζες, που εμφανίζονται στη ανάλογη επιλογή του τρόπου πληρωμής.

 

4. Χρέωση όγκου / βάρους  Η χρέωση όγκου κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναερίων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρείς διαστάσεις (ύψος x πλάτος x μήκος) του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

 

Ακύρωση παραγγελίας: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε άμεσα, στο e-mail που έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας σας. Επικοινωνήστε το ταχύτερο με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλ. 210 6610 819, e-mail: support @ paperless. gr. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή που είναι έτοιμη για αποστολή.