Όροι Χρήσης

Η εταιρεία LVO ΓΙΟΥΝΙΚ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΑΡΤΟΥ ΕΠΕ, με έδρα Κυκλάδων 95, 153 44 Γέρακας, τηλ. κέντρο: 210 6610 819, fax: 210 6610 643, e-mail: info @ paperless. gr, σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου www.paperless.gr

Σας ενημερώνουμε ότι για την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας, η εταιρεία μας επεξεργάζεται βάσει του άρθρου 11 ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του, τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία θα μας γνωστοποιήσετε, μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Σας δηλώνουμε ότι η εταιρεία μας, με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε η να διαγράψετε. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να ενημερώνει τους προμηθευτές της με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Τρόποι Πληρωμής
1. Παραγγελίες Αθηνών & Προαστίων: α) Αντικαταβολή μετρητά, με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο του πελάτη. β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ποσού της παραγγελίας.

2. Παραγγελίες Υπολοίπου Αττικής:
α) Αντικαταβολή μετρητά με ACS courier, με την παράδοση στο χώρο του πελάτη. β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ποσού της παραγγελίας.

3. Παραγγελίες εκτός Αττικής:
α) Αντικαταβολή μετρητά με ACS courier, με την παράδοση στο χώρο του πελάτη. β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ποσού της παραγγελίας.

Τρόποι αποστολής

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών & Προαστίων : (Δείτε το χάρτη) α) Με φορτηγό της εταιρίας ή ACS courier. β) Παραλαβή από το κατάστημά μας, Κυκλάδων 95, Γέρακας Αττικής. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή) 2. Παραγγελίες υπολοίπου Αττικής: α) Εταιρία ACS courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.) β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.) γ) Παραλαβή από το κατάστημά μας, Κυκλάδων 95, Γέρακας Αττικής. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή). 3. Παραγγελίες εκτός Αττικής: α) Εταιρία ACS courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.) β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.) Κόστος αποστολής 1. Για παραγγελίες εντός Αθηνών & Προαστίων: α) Παραγγελίες αξίας 90,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και άνω, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή. β) Παραγγελίες μικρότερης αξίας (κάτω απο 90,00€€€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ), κόστος αποστολής 4,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Κόστος αντικαταβολής 3,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

2. Για παραγγελίες εκτός Αττικής & υπολοίπου Αττικής:

α) Παραγγελίες που αφορούν αντικείμενα έως 2 κιλά βάρος με τον ανάλογο όγκο αποστέλλονται με ACS COURIER. Κόστος αποστολής με courier 7,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ), (για δέματα έως 2 κιλά με τον ανάλογο όγκο - Εξαιρούνται οι περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες απο την ACS COURIER) Κόστος αντικαταβολής με courier ACS 3,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).
β) Παραγγελίες που αφορούν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα ( όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) σας συμφέρει η αποστολή με μεταφορική εταιρία καθώς το κόστος αποστολής επιβαρύνει το παραλήπτη. Σε αποστολές με μεταφορική εταιρία δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες που εμφανίζονται στη διάρκεια της παραγγελίας σας. Μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των δεμάτων. ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

*Σημείωση:
Χρέωση όγκου
Η χρέωση όγκου κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναερίων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρείς διαστάσεις (ύψος x πλάτος x μήκος) του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

Ακύρωση παραγγελίας:
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλ.: 210 6610 819, Fax: 210 6610 643, e-mail: sales @ paperless. gr. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σας. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση.

Επιστροφές προϊόντων:
Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.paperless.gr θα παραλάβει τα προϊόντα.

Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε με τοΤμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλ.: 210 6610 819, Fax: 210 6610 643, e-mail: sales @ paperless. gr για να σας στείλουμε την φόρμα έγκρισης επιστροφής προϊοντων (RMA).
Ο αριθμός RMA είναι απαραίτητος για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος.

Διαθεσιμότητα προϊόντων:
Αν και η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνεται καθημερινά, δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές δεν έχουν ενημερώσει για ελλέιψεις ή κατάργηση προϊόντων.
Τα προϊόντα που είναι μαρκαρισμένα με *** δεν είναι διαθέσιμα στη ποσότητα που ζητήθηκε.
Μπορείτε όμως να προχωρήσετε στη παραγγελία τους και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το χρόνο παράδοσης.

 

*Από 1ης Ιουλίου 2015, λόγω συνθηκών και των προβλημάτων στις εισαγωγές και την τροφοδοσία της αγοράς, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα του κωδικού που σας ενδιαφέρει.

Eγγύηση προϊόντων: Τα προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση, τηρούν όλες τις εκάστοτε προδιαγραφές. Η εκάστοτε αντιπροσωπεία είναι αποκλειστικά και μόνη υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη, επισκευή, αντικατάσταση και κάλυψη των προϊόντων. Σε περίπτωση που απαιτούνται μεταφορικά έξοδα, αυτά επιβαρύνουν το πελάτη. Η ιστοσελίδα www.paperless.gr, δεν φέρει ευθύνη, σε καμία περίπτωση, για την άρνηση από την αρμόδια αντιπροσωπία να καλύψει, αντικαταστήσει ή να επισκευάσει το προϊόν.