Όροι Χρήσης

Η εταιρεία LVO ΓΙΟΥΝΙΚ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΑΡΤΟΥ ΕΠΕ, με έδρα Κυκλάδων 97, 153 44 Γέρακας, τηλ. κέντρο: 210 6610 819, e-mail: info @ paperless. gr, σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου www.paperless.gr

Σας ενημερώνουμε ότι για την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας, η εταιρεία μας επεξεργάζεται βάσει του άρθρου 11 ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του, τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία θα μας γνωστοποιήσετε, μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Σας δηλώνουμε ότι η εταιρεία μας, με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε η να διαγράψετε. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να ενημερώνει τους προμηθευτές της με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

 

Τρόποι Πληρωμής 

 

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών και Προαστίων : (Δείτε το χάρτη)

 • α) Με χρέωση σε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD
 • β) Αντικαταβολή μετρητά, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.
 • γ) Κατάθεση σε τράπεζα του ποσού της παραγγελίας.

2. Παραγγελίες Υπολοίπου Νομού Αττικής :

 • α) Με χρέωση σε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD
 • β) Αντικαταβολή μετρητά με ACS courier, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.
 • γ) Κατάθεση σε τράπεζα του ποσού της παραγγελίας.

3. Παραγγελίες εκτός Νομού Αττικής (υπόλοιπη Ελλάδα) :

 • α) Με χρέωση σε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD
 • β) Αντικαταβολή μετρητά με ACS courier, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.
 • γ) Κατάθεση σε τράπεζα του ποσού της παραγγελίας.

Για αγορές με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα.

Όλες οι πληρωμές με κάρτα δρομολογούνται στο περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας που συνεργαζόμαστε και εκτελούνται εκεί. Έπειτα θα πρέπει να επιστρέψετε στο site μας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Για αγορές με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα υπάρχει αναμονή, για όσο χρόνο χρειάζεται η τράπεζα Πειραιώς, για να πιστωθεί ο λογαριασμός μας.

 

Για κατάθεση σε τράπεζα.

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τράπεζα, παρακαλούμε να σημειώνετε στην αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο sales@paperless.gr.

Εαν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα για μεταφορές μεταξύ διαφορετικών τραπεζών, τότε αυτά επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

 

Για αντικαταβολή.

Για συνολικές αγορές άνω των 150,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Η παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφληθεί μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα, όπως εμφανίζεται στη ανάλογη επιλογή του τρόπου πληρωμής.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή στην αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφληθεί μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα, όπως εμφανίζεται στη ανάλογη επιλογή του τρόπου πληρωμής.

 

Τρόποι αποστολής

 

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών και Προαστίων : (Δείτε το χάρτη)

 • α) Με φορτηγό της εταιρίας ή ACS courier.
 • β) Παραλαβή από το κατάστημά μας, Κυκλάδων 97, 153 44 Γέρακας Αττικής. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.)

2. Παραγγελίες Υπολοίπου Νομού Αττικής :

 • α) Εταιρία ACS courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.)
 • β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α). Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία σημειώστε τα στοιχεία της στα σχόλια της παραγγελίας σας.
 • γ) Παραλαβή από το κατάστημά μας, Κυκλάδων 97, 153 44 Γέρακας Αττικής. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.)

3. Παραγγελίες εκτός Νομού Αττικής (υπόλοιπη Ελλάδα) :

 • α) Εταιρία ACS courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.)
 • β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α). Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία σημειώστε τα στοιχεία της στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Κόστος αποστολής

 

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών και Προαστίων : (Δείτε το χάρτη)

 • α) Παραγγελίες αξίας 90,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και άνω, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.
 • β) Παραγγελίες μικρότερης αξίας (κάτω απο 90,00€€€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ), κόστος αποστολής 4,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Κόστος αντικαταβολής 3,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

2. Παραγγελίες εκτός Νομού Αττικής και Υπολοίπου Νομού Αττικής :

 • α) Παραγγελίες που αφορούν αντικείμενα έως 2 κιλά βάρος με τον ανάλογο όγκο αποστέλλονται με ACS courier. Κόστος αποστολής με courier 7,00€€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ), (για δέματα έως 2 κιλά με τον ανάλογο όγκο - Εξαιρούνται οι περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες απο την ACS courier.) Κόστος αντικαταβολής με courier ACS 3,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).
 • β) Παραγγελίες που περιλαμβάνουν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα ( όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) σας συμφέρει η αποστολή με μεταφορική εταιρία. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει το παραλήπτη. Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία σημειώστε τα στοιχεία της στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή στην αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφληθεί μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα, όπως εμφανίζεται στη ανάλογη επιλογή του τρόπου πληρωμής. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των δεμάτων.

 

*Χρέωση εταιρειών COURIER ( σχέση όγκου / βάρους ). Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναερίων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρείς διαστάσεις (ύψος x πλάτος x μήκος) του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε άμεσα, στο e-mail που έχετε δηλώσει, τον αριθμό παραγγελίας σας. Εαν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε το ταχύτερο με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 210 6610 819 ή στείλτε e-mail στο support@paperless.gr  Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή που είναι έτοιμη για αποστολή.


Επιστροφές προϊόντων


Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.paperless.gr θα παραλάβει τα προϊόντα.

Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 210 6610 819 ή στείλτε e-mail στο support@paperless.gr  για να σας στείλουμε την φόρμα έγκρισης επιστροφής προϊοντων (RMA).
Ο αριθμός RMA είναι απαραίτητος για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος.

Διαθεσιμότητα προϊόντων


Αν και η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνεται καθημερινά, δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές δεν έχουν ενημερώσει για ελλέιψεις ή κατάργηση προϊόντων.
Τα προϊόντα που είναι μαρκαρισμένα με *** δεν είναι διαθέσιμα στη ποσότητα που ζητήθηκε.
Μπορείτε όμως να προχωρήσετε στη παραγγελία τους και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το χρόνο παράδοσης.


Eγγύηση προϊόντων

 

 Τα προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση, τηρούν όλες τις εκάστοτε προδιαγραφές. Η εκάστοτε αντιπροσωπεία είναι αποκλειστικά και μόνη υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη, επισκευή, αντικατάσταση και κάλυψη των προϊόντων. Σε περίπτωση που απαιτούνται μεταφορικά έξοδα, αυτά επιβαρύνουν το πελάτη. Η ιστοσελίδα www.paperless.gr, δεν φέρει ευθύνη, σε καμία περίπτωση, για την άρνηση από την αρμόδια αντιπροσωπία να καλύψει, αντικαταστήσει ή να επισκευάσει το προϊόν.